Modric adviseert Mbappé: 'Hij moet vertrekken bij PSG om de beste te worden'

Reacties

Luka Modric denkt dat Kylian Mbappé moet vertrekken bij Paris Saint-Germain om zijn volledige belofte in te lossen. Volgens de Kroaat is er in de Franse competitie te weinig tegenstand voor het 21-jarige supertalent.

Modric adviseert Mbappé: 'Hij moet vertrekken bij PSG om de beste te worden'
© Pro Shots

'Mbappé heeft alles in zich om het voetbal te gaan domineren. Maar als hij die laatste stap wil zetten om de beste ter wereld te worden, moet hij in mijn ogen naar een competitie waar zijn team niet zo makkelijk alles wint', stelt de 34-middenvelder in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

'Ik zie ook veel potentie in Vinícius Júnior en ben ook gecharmeerd van Kevin de Bruyne en Raheem Sterling', vertelt Modric, die ook nog even ingaat op de favorieten voor de Champions League-winst.

'Ik zie PSG ver komen, ook al spelen ze geen wedstrijden tot augustus. Barcelona en Bayern München zijn logische kandidaten, Atlético Madrid moet je nooit uitvlakken en de winnaar van de return tussen ons en Manchester City zal natuurlijk ook een favoriet zijn', verwacht de Real Madrid-middenvelder.

'Onvermijdelijk dat Kylian Mbappé ooit naar Real Madrid gaat'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.