Mino Raiola laat via Twitter van zich horen na berichten over overlijden

Het twitteraccount van Mino Raiola, zijn kantoor en zijn dokter spreken allemaal tegen dat de topzaakwaarnemer donderdag is overleden, zoals verschillende Italiaanse media donderdag meldden.

Mino Raiola laat via Twitter van zich horen na berichten over overlijden
© Pro Shots

'Hij ligt slecht, maar is niet overleden', laat Fortes Rodriguez weten in een reactie aan de NOS, vlak nadat diverse Italiaanse kranten meldden dat Raiola is overleden.

Persbureau ANSA citeert dokter Alberto Zangrillo van het San Raffaele-ziekenhuis die zegt 'dat Raiola vecht voor zijn leven'.

Op het Twitter-account van Raiola verscheen om 14.41 uur een update. 'Huidige gezondheidsstatus voor iedereen die het zich afvraagt: ik walg ervan dat ze me voor de tweede keer in vier maanden proberen te vermoorden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In januari doken berichten op over een spoedoperatie in Italië. Raiola sprak toen die berichten over een acute ingreep via Twitter tegen.

Raiola werd geboren in Italië en groeide op in Haarlem. Daar werkte hij in de avonduren in het Italiaanse restaurant dat zijn ouders exploiteren aan een van de centrale Haarlemse singels.

In 1987 lanceerde hij als rechtenstudent zijn eerste bedrijf genaamd Intermezzo. Het arbeidsethos van een horecaman, een goed stel hersens en een flinke portie lef bleken een gouden combinatie. Zoals veel makelaars rolde hij eind jaren tachtig, begin jaren negentig per toeval het voetbal in.

Raiola groeide uit tot een bekende verschijning in de voetbalwereld. Als belangenbehartiger van onder anderen Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba is hij vaak in het nieuws. Ook verschillende Nederlandse spelers, onder wie Matthijs de Ligt, hebben hem als zaakwaarnemer.

Bekijk hier al onze video's