Miljoenentransfer Czyborra brengt Heracles naar transfermarkt

Reacties

Heracles Almelo hoopt zich nog te roeren op de winterse transfermarkt. De huidige nummer tien van de Eredivisie ziet zich genoodzaakt na de miljoenentransfer van Lennart Czyborra naar Atalanta Bergamo.

Miljoenentransfer Czyborra brengt Heracles naar transfermarkt
© Pro Shots

Tegen Feyenoord speelde Jeff Hardeveld linksachter, maar trainer Frank Wormuth zou graag deze week nog een extra linksback aan zijn selectie toevoegen. Bovendien hoopt de club nog op een zogenoemd buitenkansje: een talentvolle speler die de kans krijgt om rustig te rijpen op het Erve Asito. De voorkeur gaat daarbij uit naar een rechtsachter of een aanvallende versterking.

De Heraclieden waren voornemens de selectie bij elkaar te houden, maar konden het Italiaanse miljoenenbod voor Czyborra niet weerstaan. De clubleiding doet geen uitspraken over het exacte transferbedrag maar volgens technisch manager Tim Gilissen betreft het een mijlpaal in de clubgeschiedenis.

Het geld dat de Champions League-deelnemer overmaakt zal maar deels worden aangewend voor een geschikte vervanger. Een deel van de gelden zal worden gebruikt om de begroting rond te krijgen en Schalke 04, de vorige werkgever van Czyborra, heeft ook nog recht op een aanzienlijk bedrag.

Overigens hebben de Heraclieden ervoor gekozen de besprekingen met Wormuth over de transferwindow heen te tillen. De Duitse trainer beschikt over een aflopend contract en beide partijen lijken welwillend te staan tegenover een extra seizoen. Heracles heeft een eenzijdige optie die het kan lichten, maar heeft eerder aangegeven dit alleen te doen als Wormuth ook positief staat tegenover een derde termijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.