Miljoenendeal Tottenham brengt heuse transfercarrousel op gang

Reacties

De op handen zijnde overstap van Pedro Porro naar Tottenham Hotspur brengt een heuse transfercarrousel op gang. Liefst drie rechtsbacks lijken door de overgang van de Spaanse vleugelverdediger naar Spurs namelijk ook een transfer te maken op Deadline Day.

Miljoenendeal Tottenham brengt heuse transfercarrousel op gang
© Pro Shots

Tottenham staat op het punt Porro voor 45 miljoen euro over te nemen van Sporting. Die miljoenendeal zorgt voor behoorlijk wat beweging op de transfermarkt. Zo zijn de Portugezen inmiddels bezig met het aantrekken van Héctor Bellerín, die dinsdag al ontbreekt op de training bij Barcelona om zijn overstap naar Portugal af te ronden.

Daarmee houdt het nog niet op. Spaanse media melden dat Matt Doherty (foto) door de komst van Porro voor een verrassende transfer staat. Atlético Madrid gaat de Ierse rechtsback voor de rest van het seizoen huren. Doherty zou daarmee in de voetsporen treden van Kieran Trippier, die Spurs in 2019 ook verruilde voor Atlético.

En dan wil ook Barcelona nog een rechtsback aantrekken, nu het Bellerín naar Sporting laat gaan. Volgens Spaanse media zijn de Catalanen met Los Angeles Galaxy in gesprek over het huren van Julián Araujo. De 21-jarige Mexicaan was afgelopen zomer ook al in beeld bij Barça, maar dat koos toen nog voor de transfervrije Bellerín.

SC Heerenveen-rechtsback Milan van Ewijk stond ook in de belangstelling van Sporting, maar dat lijkt dus voor Bellerín te kiezen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.