Gewilde Van Ewijk ook op de radar bij Sporting Portugal

Reacties

Met nog anderhalve week tot het sluiten van de transfermarkt is het een spannende periode voor Milan van Ewijk. Al bekend is dat Fulham hem met buitengewone belangstelling volgt en inmiddels is ook duidelijk dat Sporting Portugal een bod op de rechtsback van SC Heerenveen overweegt.

Gewilde Van Ewijk ook op de radar bij Sporting Portugal
© Pro Shots

Dit hangt samen met ontwikkelingen rond Pedro Porro, de huidige rechtervleugelverdediger van de Portugese topclub. Hij wordt begeerd door clubs uit de Europese top en kan in de laatste tien dagen van de window dus een grote transfer maken.

Indien dat gebeurt, is de kans groot dat Sporting in de zoektocht naar een opvolger gaat uitkomen in het Abe Lenstra Stadion, waar Van Ewijk is uitgegroeid tot een van de uitblinkers. Indien Van Ewijk een transfer zou maken naar Sporting dan wordt hij daar ploeggenoot van een ex-speler van SC Heerenveen, want sinds afgelopen zomer staat Jeremiah St. Juste er al onder contract.

SC Heerenveen heeft in het huidige boekjaar zeker één grote transfer nodig om het gat op de begroting te dichten en is bij een goed bod bereid te praten over een transfer van Van Ewijk, die medio 2021 werd overgenomen van ADO Den Haag. De club uit de Residentie profiteert overigens mee van een eventuele transfer van de back, als gevolg van een afgesproken doorverkooppercentage.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer M. van Ewijk
Meer over M. van Ewijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.