Milik maakt rentree na langdurige afwezigheid

Reacties

Arek Milik is na een lange afwezigheid weer opgenomen in de wedstrijdselectie van Napoli. De spits keert terug van een zware knieblessure. Hij zal zaterdag op de bank beginnen bij het uitduel met Bologna (20.45 uur).

Milik maakt rentree na langdurige afwezigheid

De Pool is na 118 dagen weer fit. Op 8 oktober scheurde hij zijn voorste kruisband af in een wedstrijd van de nationale ploeg tegen Denemarken. In eerste instantie leek het einde seizoen voor Milik (22), die sneller dan verwacht herstelde van zijn blessure. Drie weken geleden meldde hij zich al op de groepstraining.

Milik kende een behoorlijke start in Napels na zijn overstap van Ajax: hij was zeven keer trefzeker in negen wedstrijden in alle competities.

In de tussentijd is de concurrentie allesbehalve afgenomen. Maurizio Sarri kan voor de spitspositie naast Milik kiezen uit nieuweling Leonardo Pavoletti, die in de winterstop werd overgenomen van Genoa, en de verrassend productieve Dries Mertens. De Belg scoorde al dertien keer in de Serie A. Manolo Gabbiadini vertrok naar Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.