Milanees contractnieuws Pioli bevestigt Rangnick-afzegging

Reacties

AC Milan heeft met Stefano Pioli overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De Italiaanse club bevestigt daarmee de streep door de Ralf Rangnick-plannen.

Milanees contractnieuws Pioli bevestigt Rangnick-afzegging
© Pro Shots

Het nieuwe contract voor Pioli, die nu vastligt tot medio 2022, is het sluitstuk van een onrustige periode in San Siro. Sinds het najaar van 2019 werd gespeculeerd over de komst van Rangnick, die als trainer én als technisch directeur de Rossoneri weer aan successen moest helpen.

Die beoogde aanstelling leidde tot openlijke kritiek van onder anderen clubicoon en directeur Paolo Maldini. Door de goede resultaten sinds de hervatting van de Serie A groeiden bij de clubleiding de twijfels over de keuze voor Rangnick. Die twijfels hebben nu geleid tot de nieuwe verbintenis voor Pioli, die openlijk werd gesteund door spelers als Hakan Çalhanoglu en Zlatan Ibrahimovic en de afzegging van de Duitser.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.