Milan stelt besluit over toekomst coach Allegri weer uit

AC Milan hakt pas maandag of dinsdag de knoop door over de toekomst van Massimiliano Allegri. Vice-president Adriano Galliani dineerde donderdagavond met de trainer, maar omdat erevoorzitter Silvio Berlusconi opnieuw niet aanwezig was, is er nog niets besloten.

Milan stelt besluit over toekomst coach Allegri weer uit

Allegri heeft nog een contract tot medio 2014, maar mist het vertrouwen van de clubleiding. De 45-jarige oefenmeester wil alleen aanblijven als zijn verbintenis wordt opengebroken. Clarence Seedorf is door Berlusconi naar voren geschoven als vervanger van Allegri, aangezien de erevoorzitter ontevreden is over de prestaties en de ontwikkeling van het elftal.

Begin volgende week vindt in Milaan een bespreking plaats tussen Allegri, Berlusconi en Galliani. Dat is een vervolg op het onderhoud dat Galliani en Allegri vorige week op het hoofdkantoor van AC Milan hadden. AS Roma wacht de ontwikkelingen bij de Rossoneri met belangstelling af, aangezien die club Allegri wil aantrekken als opvolger van interim-trainer Aurelio Andreazzoli.

Als Allegri niet beschikbaar wordt, dan stapt AS Roma over op plan B. Naast Donadoni prijken ook de namen van Marcelo Bielsa, Laurent Blanc en Roberto Mancini als mogelijke nieuwe trainers op de lijst.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen