Mexicaanse Roda JC-eigenaar spreekt: 'Laten we de Koempel-mentaliteit terugbrengen'

Reacties

Mauricio García de la Vega, de nieuwe Mexicaanse eigenaar van Roda JC, heeft voor het eerst van zich laten horen in Kerkrade. In een videoboodschap luidt de Mexicaan, gehuld in een Roda JC-trainingspak, het startsein van de verkoop van seizoenkaarten in.

Mexicaanse Roda JC-eigenaar spreekt: 'Laten we de Koempel-mentaliteit terugbrengen'

'Mijn naam is Mauricio García de la Vega en ik ben trots dat ik deel uit mag maken van de Roda JC-familie', zo richt De la Vega zich tot de fans van Roda JC. De Mexicaan bereikte deze week een schriftelijk akkoord met Frits Schrouff voor de overname van diens meerderheidsbelang in de club uit Kerkrade. Een faillissement van de club wordt daarmee voorkomen, al moet de KNVB nog wel goedkeuring geven.

'Ik heb veel geleerd van deze club en de wijze waarop deze club in de loop der jaren is opgebouwd. Laten we ervoor zorgen dat de Koempel-mentaliteit terugkomt!', aldus De la Vega, die hoopt dat Roda JC volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie volop steun krijgt van de fans. 'Samen gaan we ervoor zorgen dat Roda JC terugkomt op de plek waar het hoort. Laten we met z'n allen de spelers aanmoedigen in de eerste wedstrijd van het komende seizoen. Wij zijn Roda JC!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.