Meteen zware opgave Feyenoord in bekertoernooi, Ajax ontvangt amateurs

Reacties

De loting voor de tweede ronde van het TOTO KNVB-bekertoernooi heeft zaterdagavond tal van Eredivisie-affiches opgeleverd. Zo moet Feyenoord half december op bezoek bij FC Twente.

Meteen zware opgave Feyenoord in bekertoernooi, Ajax ontvangt amateurs
© Pro Shots

De Rotterdammers kregen net als de andere Europees spelende clubs vrijaf tijdens de eerste ronde die afgelopen week werd afgewerkt, maar kunnen dus aan de bak tijdens het eerste bekerduel van het seizoen. Ajax heeft het wat dat betreft een stuk makkelijker, de amateurs van Barendrecht komen op 14, 15 of 16 december naar de Johan Cruijff Arena.

In totaal rolden er tijdens de loting vijf Eredivisie-onderonsjes uit de koker. SC Cambuur ontvangt NEC, PSV krijgt bezoek van Fortuna Sittard, AZ neemt het op tegen Heracles Almelo en Henk Fraser moet met Sparta Rotterdam naar zijn oude club Vitesse. Opvallend: met Achilles Veen of DVS '33 Ermelo zal er sowieso ook een amateurclub de achtste finale halen.

Bekijk hieronder de volledige loting. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.