Metaj zegt Cambuur af en gaat voor FC Groningen

SC Cambuur moet de zoektocht naar versterking in de defensie voortzetten. De 21-jarige FC Groningen-verdediger Shkodran Metaj besloot op het laatste moment van een huurperiode in Leeuwarden af te zien.

Metaj zegt Cambuur af en gaat voor FC Groningen

'Met FC Groningen hadden we al een akkoord over een huurperiode van een jaar', vertelt Alex Pama, algemeen directeur van
SC Cambuur aan Voetbal International. 'Metaj heeft hier vorige week nog een positief gesprek gehad met trainer Stanley Menzo, maar zondag liet hij alsnog weten voor zijn kans bij FC Groningen te gaan.'

Eerder koos Antoine van der Linden ervoor zijn geluk te beproeven bij Heracles Almelo waar hij nu meetraint. Een contract is nog niet getekend in Almelo, maar de kans dat de 33-jarige verdediger komend seizoen in Leeuwarden speelt is klein.

De twintigjarige Sander Fischer is aangeboden op amateurbasis uit te komen voor SC Cambuur. De centrale verdediger kwam vorig jaar over van NAC Breda. Op dit moment hersteld hij van een knieblessure. Daarna krijgt hij de kans om zich in de kijker te spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen