Met deze spelers wil Koeman een gouden slag slaan in de Spaanse titelstrijd

Reacties

De opstelling van Barcelona voor de kraker tegen Atlético Madrid van zaterdag herbergt geen verrassingen. Zowel Frenkie de Jong als Sergiño Dest verschijnt om 16.15 uur aan de aftrap.

Met deze spelers wil Koeman een gouden slag slaan in de Spaanse titelstrijd
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 0
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Ten opzichte van de gewonnen La Liga-wedstrijd bij Valencia van vorige week keert Óscar Mingueza terug in de basis, ten koste van Ronald Araújo. Hij vormt een defensie met Gerard Piqué en Clément Lenglet. Jordi Alba en Dest staan op de flanken geposteerd.

Op het middenveld heeft De Jong gezelschap van Pedri en Sergio Busquets, terwijl Lionel Messi en Antoine Griezmann de aanval vormen. Vanzelfsprekend verdedigt Marc-André ter Stegen het doel van de Catalanen.

Atlético Madrid
Bij Atlético Madrid staat uiteraard Luis Suárez in de basis, de Uruguayaan die afgelopen zomer na zes jaar Barcelona te hebben gediend, overstapte naar de concurrent. De ex-Ajacied vormt een spitsenduo met Ángel Correa.

Na 34 speelrondes bezit Barcelona 74 punten, twee minder dan Atlético Madrid. Zelfs bij een zege op De Rojiblancos hebben de Catalanen de titelkansen niet in eigen hand: als Real Madrid zijn resterende vier duels in winst omzet, eindigt De Koninklijke in alle scenario's boven Barcelona op basis van het onderling resultaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

LaLiga

Stand LaLiga 2020/2021

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
38
26
8
4
67-25
+42
86
2
Real Madrid
38
25
9
4
67-28
+39
84
3
Barcelona
38
24
7
7
85-38
+47
79
4
Sevilla
38
24
5
9
53-33
+20
77
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.