'Messi wreef over zijn magische lamp en we wonnen'

Reacties

De vreugde van de Argentijnen richtte zich zaterdag maar weer eens op Lionel Messi. De kleine vedette was met zijn late goal tegen Iran goud waard.

'Messi wreef over zijn magische lamp en we wonnen'

Hoewel bondscoach Alejandro Sabella na afloop zijn best deed toch vooral de teamprestatie te roemen, kon ook hij niet om de heldenrol van zijn superster heen. 'Hem in je ploeg hebben, lost problemen op', weet ook Sabella. 'Net als vandaag. Hij wreef over zijn magische lamp en we wonnen de wedstrijd.'.

Het lijdend voorwerp zelf was na afloop opgelucht, maar besefte terdege dat Argentinië nog allerminst in kampioensvorm verkeert. De ploeg geldt voor veel mensen als een van de kanshebbers op de wereldtitel, maar zo speelde zij tegen Iran en Bosnië-Herzegovina (eerste groepsduel, 2-1 winst) allerminst.

'We hebben nog niet laten zien waartoe we in staat zijn, wij zijn de eersten die dat zullen erkennen', aldus de vedette van Barcelona. 'We hadden veel moeite met Iran, ze speelden achterin erg gegroepeerd. Voor rust waren we beter, na rust was het hun beurt om kansen te creëren.' Door de goal van Messi plaatst Argentinië zich in elk geval voor de volgende ronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.