Messi: 'Word verantwoordelijk gehouden voor alle problemen'

Reacties

Lionel Messi vindt dat hij als zondebok wordt gezien voor alles wat fout loopt bij Barcelona. De dribbelaar werd door verslaggevers gevraagd te reageren op quotes van de voormalige zaakwaarnemer van Antoine Griezmann.

Messi: 'Word verantwoordelijk gehouden voor alle problemen'
© Pro Shots

'Ik word er moe van dat ik verantwoordelijk word gehouden voor alle problemen bij de club', meldde Messi bij aankomst op het vliegveld El Prat na zijn verplichtingen met de Argentijnse nationale ploeg.

Éric Olhats, de voormalige belangenbehartiger van Griezmann, haalde vorige week keihard uit naar Messi. 'Messi is keizer en koning tegelijk en nam de komst van Antoine niet goed op. Zijn houding was treurig en dat liet hij ook blijken', liet Olhats weten in gesprek met France Football.

Messi regeert volgens Olhats met harde hand in Barcelona. 'Het is een schrikbewind. Je bent voor of je bent tegen Messi. Ik heb Antoine steeds horen zeggen dat hij geen probleem heeft met Leo, maar andersom heb ik dat nooit gehoord.'

Bartomeu
Afgelopen zomer maakte Messi meer dan eens duidelijk te willen vertrekken bij Barcelona. Omdat de Catalanen hem aan zijn tot medio 2021 lopende contract hielden en hij geen juridische stappen wilde ondernemen tegen de club die hij al zo lang dient, bleef de zesvoudige Gouden Bal-winnaar uiteindelijk bij de Blaugranas.

Messi richtte zijn pijlen herhaaldelijk op de inmiddels vertrokken preses Josep Maria Bartomeu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.