Messi mist Cristiano Ronaldo ook

Reacties

Buiten de interessante affiches die worden gecreëerd, valt er vaak weinig te genieten tijdens een UEFA-loting. Aan het begin van het Champions League-seizoen werd de kijker echter getrakteerd op een leuk interview met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naast elkaar. Sinds zijn vertrek naar de Serie A miste Ronaldo de concurrentie met Messi, zo gaf hij toe tijdens de loting voor de groepsfase. Andersom blijkt dit net zo te zijn.

Messi mist Cristiano Ronaldo ook
© Pro Shots

Waar Ronaldo zijn interview live op de televisie gaf, schoof Messi deze week aan bij radiozender RAC1. De superster van Barcelona was openhartig over zijn eigen carrière en ex-teamgenoot Neymar, en hij ging dus ook in op het vertrek van Ronaldo naar Juventus. De twee vermaakten jarenlang het publiek in Spanje en braken records na records. Dit seizoen vertonen de twee hun kunsten in aparte competities.

De Spaanse competitie heeft iets van zijn glans verloren nu Ronaldo weg is, vindt Messi. 'Ik wilde dat hij bij Real Madrid zou blijven. Hij gaf iets extra's aan El Clásico en aan La Liga.' Ronaldo werd driemaal topscorer van de Spaanse competitie, Messi lukte dat zelfs zes keer. Gezamenlijk waren ze verantwoordelijk voor liefst 44 doelpunten in wedstrijden tussen Real Madrid en Barça.

Op 26 oktober staat de eerstvolgende Clásico op het programma, zonder Ronaldo dus. Dat de Portugees ontbreekt, ziet Messi als een echt nadeel voor De Koninklijke. 'Real Madrid zal ons ook nu uit blijven dagen, omdat ze goede spelers hebben. Maar ik zei al direct na de transfer van Ronaldo dat Real Madrid het verlies van hem zou voelen, omdat hij zoveel deed voor de ploeg.'

LaLiga

Stand LaLiga 2019/2020

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
9
3
70-25
+45
87
2
Barcelona
38
25
7
6
86-38
+48
82
3
Atlético Madrid
38
18
16
4
51-27
+24
70
4
Sevilla
38
19
13
6
54-34
+20
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.