Messi gaat met wereldbeker in zijn handen in op toekomstplannen

Reacties

Lionel Messi kan zijn geluk niet op nu hij Argentinië naar de wereldtitel heeft geleid. Het succes met de nationale ploeg maakt zijn carrière compleet, zo geeft de 35-jarige aanvaller aan na de bloedstollende finale tegen Frankrijk.

Messi gaat met wereldbeker in zijn handen in op toekomstplannen
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Messi verscheen met de wereldbeker in zijn handen voor de camera van TyC Sports. 'Ik kan het nog niet geloven', zei de aanvaller, die ook gekroond werd tot Speler van het Toernooi. In Qatar was het eindelijk raak voor het fenomeen uit Rosario. Zijn vorige vier WK-deelnames eindigden met teleurstelling, waardoor de druk op Messi toenam.

'Ik wist dat God me aan de beker ging helpen. Daar was ik zeker van', aldus Messi. 'Dit is al lange tijd een droom van me. Ik wilde mijn carrière niet afsluiten zonder wereldbeker. Ik kan niet meer verlangen.' Messi benadrukte dat hij met het winnen van het WK nog geen punt zet achter zijn interlandloopbaan: 'Ik wil als wereldkampioen blijven spelen met Argentinië.'

'Dit is het mooiste wat er is', klonk het uit de mond van de sterspeler, die de wereldbeker niet losliet. 'Dit wilde ik zo graag. Het is prachtig. Ik had een gevoel dat het zo zou eindigen. We hebben moeten lijden, maar het is ons gelukt. Ik ben benieuwd hoe het in Argentinië is en kan me eigenlijk nog niet voorstellen wat voor een gekkenhuis het daar is', sloot de dolblije Messi af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.