Messi dringt aan bij Barça: 'Zou terugkeer Neymar geweldig vinden'

Reacties

Lionel Messi hoopt Neymar snel weer te verwelkomen bij Barcelona. In een groot interview met El Mundo Deportivo heeft de Argentijn een mogelijke terugkeer van zijn oude ploeggenoot uitgebreid besproken.

Messi dringt aan bij Barça: 'Zou terugkeer Neymar geweldig vinden'
© Pro Shots

Veel Barcelona-supporters nemen Neymar nog kwalijk dat hij de club in 2017 in de steek liet. Op zoek naar de status van absolute vedette bij een ploeg vertrok de Braziliaan voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Messi begrijpt dat daardoor een rentree gevoelig ligt.

'Ik denk dat Neymar echt graag wil terugkeren en spijt heeft van wat hij gedaan heeft. Vorig jaar probeerde hij al terug te komen', weet Messi, die toevoegde: 'Ik denk dat excuses aanbieden de eerste stap is die hij dan gaat zetten.'

Messi: 'Het is logisch dat fans door de manier waarop hij vertrokken is hun bedenkingen hebben bij een terugkeer. De manier waarop zat me toen ook dwars, omdat we er alles aan hebben gedaan om hem bij Barcelona te houden. Maar uiteindelijk willen we allemaal winnen. We willen allemaal de beste spelers hebben, dat geldt ook voor de fans, die goed voetbal en succes willen zien.'

De Barcelona-ster liet weten Neymar te missen, zowel vanwege diens kwaliteiten als zijn persoonlijkheid. 'Neymar is een van de beste spelers van de wereld en ik zou een terugkeer geweldig vinden. Hij is een erg vrolijk persoon, vaak lachend en genietend op en buiten het veld. Hij tilde alle spelers naar een hoger niveau', aldus Messi.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.