Messi doorbreekt stilzwijgen over fluitconcerten Parijse fans

Reacties

Lionel Messi heeft zich voor het eerst uitgelaten over het boegeroep in de voorbije periode bij Paris Saint-Germain. De Argentijnse aanvaller stelt dat er een breuk was tussen hem en een gedeelte van de Parijse supporters.

Messi doorbreekt stilzwijgen over fluitconcerten Parijse fans
© Pro Shots

Messi kreeg de hoon over zich heen nadat hij twee weken in Saoedi-Arabië was tijdens het seizoen. Volgens de wereldkampioen werd hij in de periode daarna lastiggevallen met als dieptepunt het fluitconcert tijdens het laatste competitieduel van PSG met Clermont.

'In het begin was het geweldig, ik kreeg veel aanmoedigingen zoals ik vaak heb gezegd, maar toen begonnen sommigen van de Parijse fans mij anders te behandelen. De meerderheid daarentegen behandelde me net zo goed als in het begin', zegt de Argentijn tegen RMC Sport over zijn begintijd bij de Franse topclub.

De 35-jarige oud-speler van Barcelona zag de tendens rondom zijn persoon veranderen. 'Er was een breuk met een groot deel van het Parijse publiek. Dat was natuurlijk niet mijn bedoeling. Maar dit zijn dingen die ook al gebeurd zijn met Mbappé en Neymar, het is hun manier van doen', doelt de linkspoot op het gedeelte van het publiek dat zich tegen hem keerde. 'Maar ik denk nog steeds aan al die mensen die me steunden, net als in het begin.'

Na twee titels in de Ligue 1 besloot Messi om te vertrekken bij Paris Saint-Germain. Hij werd veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona, maar de aanvaller koos voor de overstap naar Inter Miami. Daar zal hij naar verwachting volgende maand zijn debuut maken tegen het Mexicaanse Cruz Azul in het kader van de Leagues Cup.

Spelersprofiel

L. Messi


Geboortedatum:
24 juni 1987
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Rosario
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,70 m
Gewicht:
72 kg
Huidige club:
Inter Miami
Nationaal team:
Argentinië
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.