Mertens dolt binnen en buiten lijnen, Duits basketbalvirus

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Mertens dolt binnen en buiten lijnen, Duits basketbalvirus

Mertens dolt met vriendin
De Rode Duivels maken zich op voor de achtste finale van het EK, waar Hongarije wacht. Er is echter nog wel tijd voor een dolletje, zo bewees Dries Mertens met deze tweet gericht aan zijn vriendin Katrin Kerkhofs. Zij kon wel lachen om de foto die van haar werd genomen tijdens de wedstrijd Zweden – België (0-1).

Kijkt Wilmots mee?
Maar Mertens, die dit EK enkel nog als invaller in actie kwam, deed meer dan dollen met zijn eigen fuifnummer alleen, zo bewijzen deze beelden van de training van de Belgen. Koekoek!

Duits basketbalvirus
In het Duitse kamp is basketbal plots hot. Na Mats Hummels, Mario Götze, Thomas Müller en Jonas Hector nam donderdag ook Lukas Podolski de bal ter hand.

NBA sponsort Podolski
De Chicago Bulls konden het niet aanzien, die blote bast van Poldi. En dus kan de aanvaller annex middenvelder van Galatasaray, die dit EK nog niet in actie kwam, nu pronken met het tricot van de NBA-ploeg.

Zonnig Frankrijk
Ook Sami Khedira kreeg een presentje. Hij moest het doen met een cadeautje van zijn ploeggenoot Jérôme Boateng. De verdediger gaf hem een zonnebril uit eigen collectie. Boateng heeft namelijk zijn eigen brillenmerk: Defend Your Style.

Filosofische Ramos
Sergio Ramos was de schlemiel in het laatste groepsduel van Spanje, door een penalty te missen tegen Kroatië. De 2-1 nederlaag tegen de Kroaten veranderde niets aan het geloof van de captain van La Roja in titelprolongatie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.