Memphis laat van zich horen: 'Samen kunnen we geschiedenis schrijven'

Reacties

Memphis Depay heeft in aanloop naar het WK in Qatar van zich laten horen. De 28-jarige aanvaller memoreerde aan zijn eerste eindtoernooi met Oranje en roept op om samen te blijven.

Memphis laat van zich horen: 'Samen kunnen we geschiedenis schrijven'
© Pro Shots

Memphis herstelt nog van een hardnekkige blessure die hem de laatste weken aan de kant hield bij Barcelona. Het staat vast dat de spits in de openingswedstrijd tegen Senegal nog niet in de basis begint, liet bondscoach Louis van Gaal zich vrijdag ontvallen tijdens de bekendmaking van de WK-selectie. Vincent Janssen lijkt de beste kaarten te hebben om Memphis te vervangen in de punt van de aanval.

Dat kan de pret bij Memphis niet drukken. Op Twitter richt hij zich tot voetbalminnend Nederland. 'De laatste keer dat we samen tegen andere landen streden op een WK was in 2014', schrijft Memphis, die in Brazilië onder Van Gaal debuteerde op een eindronde. Met doelpunten tegen Australië en Chili vertolkte de aanvaller meteen een belangrijke rol.

'Dat is acht jaar geleden!', vervolgt Memphis enigszins verbaasd. 'Ik was twintig jaar oud toen. Wat ik wil zeggen is, de tijd vliegt en samen kunnen we geschiedenis schrijven! Let's stick together.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.