Memphis gaat eigen zaken regelen: 'Ik beslis zelf over mijn toekomst'

Reacties

Memphis Depay is niet langer verbonden aan Sports Entertainment Group (SEG), het kantoor dat voorheen zijn belangen behartigde. De Oranje-international laat op Twitter weten dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen. Hij verlaat SEG op een pikant moment.

Memphis gaat eigen zaken regelen: 'Ik beslis zelf over mijn toekomst'
© Pro Shots

'Het is tijd voor mij om de controle over mijn carrière over te nemen', zo stelt Memphis. 'Ik ben op een punt gekomen waarbij ik belangrijke keuzes moet maken over mijn toekomst en ik heb dan ook besloten om zelf de onderhandelingen te doen bij toekomstige deals. Samen met mensen die ik vertrouw en juridische experts. Ik beslis zelf over mijn toekomst en jullie zullen de eersten zijn die het krijgen te horen.'

Memphis is de komende zomer transfervrij als zijn contract bij Olympique Lyon afloopt. De aanvaller liet al vaker blijken dat voor hem alle opties open liggen. Zo zou FC Barcelona zeer geïnteresseerd zijn in de diensten van de 27-jarige international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

SEG wenst Memphis op Instagram al het beste voor de toekomst: 'We zijn trots dat we je meer dan tien jaar hebben mogen vertegenwoordigen en de grootste hoogtepunten van jouw carrière mee hebben mogen maken. We hebben je op zien groeien van een jong talent tot een van de grootste namen in de huidige voetbalwereld. We hebben een geweldige reis gemaakt langs PSV, Manchester United, Olympique Lyon en Oranje. Je bent uitgegroeid tot een gevierde held die goals maakt, assists levert en anderen inspireert. We kijken terug op een speciaal partnerschap en we zijn ervan overtuigd dat je jouw dromen zult blijven najagen. We wensen je al het beste voor de toekomst, zowel op als naast het veld.'

Het nieuws van Memphis komt kort nadat SEG in opspraak raakte vanwege het handelen bij de transfervrije overstap van Stefan de Vrij van Lazio naar Inter. De Oranje-international zou toen ernstig benadeeld zijn door zijn vertegenwoordigers. Lees daar hieronder meer over.

Spelersprofiel

M. Depay


Geboortedatum:
13 februari 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Moordrecht
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Atlético Madrid
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.