Melo hekelt 'respectloze' Manchester City-spelers

Reacties

De gemoederen liepen vrijdag hoog op na afloop van de WK-finale voor clubs tussen Manchester City en Fluminense. Felipe Melo kreeg ruzie met Kyle Walker en de twee vlogen elkaar in de haren. Na afloop vertelde de Braziliaan daar weinig spijt van te hebben.

Melo hekelt 'respectloze' Manchester City-spelers
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
4 - 0
Fluminense
Fluminense

Manchester City won vrijdagavond met ruime cijfers van de Braziliaanse grootmacht. Na afloop kwam het tot een opstootje, waarbij Melo en Walker het met elkaar aan de stok kregen. 'Op sociale media heb ik mensen zien schrijven dat ik de ruzie was begonnen', zei Melo na afloop in de mixed zone. 'Maar ik wilde helemaal geen gevecht.'

Toch wilde Melo wel even verhaal halen na afloop. 'Grealish had vandaag geen respect voor Fluminense en dat laat ik niet gebeuren. Waar ik ook ben, ik zal altijd vechten voor mijn club. Hij schreeuwde 'Olé' na het laatste fluitsignaal.' De verdediger legde uit dat hij ploeggenoot Martinelli wilde beschermen, die werd lastiggevallen door Grealish.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daardoor kreeg hij het aan de stok met onder anderen Walker. 'Ik ben een strijder en heb er geen spijt van. Ik zou het zo weer doen. Mijn hele leven is dat al zo geweest. Toen we met 10-1 wonnen in de Copa Sudamericana waren we respectvol, toen we River Plate met 5-1 versloegen waren we dat en ook toen we in de finale van Boca Juniors wonnen. En dat zal altijd zo blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.