Melchiot: 'Chelsea vormt momenteel geen team'

Reacties

Ex-Chelsea-verdediger Mario Melchiot concludeert dat de toekomst van manager José Mourinho bij Chelsea aan een zijden draadje hangt. Clubicoon Frank Lampard wijst op zijn beurt naar de in het verleden behaalde resultaten van de in crisis verkerende Portugees.

Melchiot: 'Chelsea vormt momenteel geen team'

Melchiot legt in gesprek met de BBC de vinger op de zere plek. 'Ze kenden een slechte voorbereiding en hebben het nog niet opgepakt. Chelsea vormt geen team op dit moment', zegt de verdediger over de Londenaren, die het momenteel met een vijftiende plaats moeten doen in de Premier League.

Zaterdag komt nummer negen Liverpool op bezoek op Stamford Bridge, een cruciaal duel. 'Die wedstrijd kan allesbepalend zijn voor Mourinho's toekomst bij Chelsea. Hij is wel de man die voor de ommekeer kan zorgen', aldus Melchiot, die 283 wedstrijden in de Premier League achter zijn naam heeft staan.

Chelsea-legende Frank Lampard, die tussen 2004 en 2007 en in het seizoen 2013/14 met Mourinho samenwerkte, sluit zich aan bij de mening van de verdediger van weleer. 'Zijn prestaties spreken voor zich. Hij is de meest succesvolle manager in de clubhistorie.'

Volgens de middenvelder, die zijn wedstrijden voor New York City FC speelt, is het slechts wachten op betere tijden. 'Ieder team kent mindere fases. Chelsea heeft een hoge standaard neergezet de laatste jaren', stelt Lampard, die The Blues dinsdagavond na strafschoppen onderuit zag gaan in het League Cup-duel met Stoke City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.