Meijer over Cillessen: 'Ik ga kijken wat ik ervan vind'

Reacties

Rogier Meijer ziet momenteel een 'onzekere' Cillessen in het doel van NEC. Hoewel de doelman tegen FC Twente een redelijke wedstrijd keepte, ging hij op bepaalde momenten niet vrijuit.

Meijer over Cillessen: 'Ik ga kijken wat ik ervan vind'
© Pro Shots

Het gaat de laatste weken veel over Cillessen, die moeite heeft om zijn oude niveau te halen. Hij is vaak in de fout gegaan en baalt daar vanzelfsprekend van. Wat Meijer van Cillessen vond? 'Onzeker. Ik vond dat er veel onzekerheid en twijfel uitstraalde. Dat is ook de fase waarin hij zit en dat helpt niet, maar er waren elf spelers ondermaats', zegt Meijer bij ESPN.

Meijer merkt geen spanning bij Cillessen, die er overduidelijk niet lekker inzit. 'Spanning zie je doordeweeks niet terug, nee. Ik heb een soort van onzekerheid gezien. Oplossing? Het is nu niet het moment om dit te bespreken.Ik ga kijken wat ik ervan vind en wat de beste oplossing is. Jullie zien het vanzelf wel.'

'Ik heb betere fases gehad in mijn carrière. Daar moet ik even doorheen. Ik moet het een plek geven en had vandaag een hoog aantal reddingen, maar uiteindelijk gaan we er met 4-0 vanaf. Niemand is foutloos. Ik maak te veel fouten de laatste tijd, dat klopt. Het was een lastige week, maar ik heb de knop omgezet en hard getraind. Dan is dit geen lekkere afsluiter', zei Cillessen zelf al.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.