Megatransfer Lemar naar Atlético Madrid kwestie van tijd

Reacties

Thomas Lemar staat voor een toptransfer naar Atlético Madrid. De Spanjaarden en AS Monaco hebben een principeakkoord bereikt over een overgang van de Frans international.

Megatransfer Lemar naar Atlético Madrid kwestie van tijd

Atlético betaalt naar verluidt 60 tot 65 miljoen euro voor de 22-jarige Lemar, die zich momenteel met Les Bleus voorbereidt op het WK in Rusland. Na dit toernooi zal hij zijn transfer naar Atlético gaan afronden. Eerder deze transferperiode verkocht Monaco middenvelder Fabinho al voor 50 miljoen euro aan Liverpool; nu wordt de clubkas dus opnieuw flink gevuld.

Lemar speelde drie seizoenen voor Monaco en kwam in die periode tot 127 officiële wedstrijden. Daarin was hij goed voor 22 doelpunten en 32 assists. Vorig jaar werd Lemar al in verband gebracht met verschillende Engelse topclubs, maar Monaco wilde de technicus niet laten gaan. Nu gaat de twaalfvoudig Frans international alsnog weg uit het Prinsdom.

Volgens Spaanse media heeft de komst van Lemar niets te maken met een eventueel vertrek van Antoine Griezmann. Lemars landgenoot staat in de nadrukkelijke belangstelling van Barcelona, maar de technische leiding van Atlético hoopt dat Griezmann gewoon in Madrid zal blijven. Eerder deze dinsdag weigerde Griezmann op een persconferentie duidelijkheid te geven over zijn toekomst: de aanvaller zei wel dat hij een knoop had doorgehakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.