Meetrainen Kompany opsteker voor City in aanloop naar PSG

Reacties

De kans is groot dat Manchester City dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain weer een beroep kan doen op Vincent Kompany. De verdediger trainde maandag volledig met de groep mee.

Meetrainen Kompany opsteker voor City in aanloop naar PSG

Kompany liep op 15 maart voor de veertiende keer in zijn City-periode een kuitblessure op. De Belgische aanvoerder van de Engelse topclub is inmiddels weer klachtenvrij en zou in de return van de kwartfinale tegen PSG zijn rentree kunnen maken, al is het ook niet uitgesloten dat manager Manuel Pellegrini zijn steunpilaar nog wat langer de tijd geeft.

David Silva, die tegen West Bromwich Albion (2-1 winst) op de bank bleef vanwege lichte enkelklachten, is gewoon inzetbaar tegen PSG. Nicolás Otamendi ontbrak maandag op de training en is een vraagteken.

PSG
Trainer Laurent Blanc van PSG reist met liefst 24 spelers af naar Engeland. David Luiz en Blaise Matuidi zijn geschorst, maar maken met het oog op het groepsproces toch deel uit van de selectie. Ook Marco Verratti (rug) en Javier Pastore (lies) reizen af naar Manchester. Het is onduidelijk of zij ook inzetbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.