'Meer dan gelukkige' Van Bronckhorst denkt op historische avond terug aan Feyenoord

Reacties

Het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst walste donderdag over Borussia Dortmund heen door liefst vier keer te scoren in Westfalen. De trainer is apetrots op zijn spelers.

'Meer dan gelukkige' Van Bronckhorst denkt op historische avond terug aan Feyenoord
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 4
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

'Het is best moeilijk om een uitwedstrijd te winnen in Europa. Met Feyenoord speelde ik in de Champions League en Europa League. Ik denk dat ik toen nooit een uitwedstrijd heb gewonnen. Dit is een mooie prestatie', aldus Van Bronckhorst voor de camera van ESPN.

De voormalig coach van Feyenoord is 'meer dan gelukkig', maar voegt eraan toe dat Rangers 'pas halverwege' is. Volgende week wacht immers de return.

Rangers begon als de absolute underdog aan het treffen, maar toch heeft Van Bronckhorst altijd geloofd in een goed resultaat: 'We hebben veel bijeenkomsten gehad over de manier waarop Dortmund kan spelen. We waren tactisch, maar vooral mentaal heel goed voorbereid.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.