McClaren vervolgt dramatische start met pak slaag bij West Brom

Queens Park Rangers-manager Steve McClaren heeft zaterdagmiddag een enorm pak slaag gekregen. West Bromwich Albion was met 7-1 te sterk voor de mannen van McClaren.

West Bromwich Albion
7 - 1
Queens Park Rangers

De 57-jarige Engelsman begon deze zomer bij QPR aan zijn tiende klus als hoofdtrainer. Na zijn periode als bondscoach van Engeland en het behalen van het kampioenschap met FC Twente in 2010 ging het bergafwaarts met de carrière van McClaren. De Championship-club bood hem de kans op eerherstel, maar dat pakt tot nu toe niet goed uit.

In zijn eerste twee duels aan het roer bij QPR ging McClaren onderuit tegen achtereenvolgens Preston North End (1-0) en Sheffield United (1-2). Op bezoek bij West Brom ging het helemaal mis. Bij rust stond het nog 1-1 op The Hawthorns, maar in de tweede helft walste de thuisploeg over de bezoekers heen. Jay Rodriguez (2), Kieran Gibbs, Dwight Gayle, Matt Phillips en Hal Robson-Kanu waren trefzeker. Door de afstraffing bij West Brom is QPR de nieuwe hekkensluiter in het Championship.

Reading
Reading
0 - 1
Bolton Wanderers

In het duel tussen Reading en Bolton Wanderers groeide Yanic Wildschut uit tot matchwinner. De Nederlander maakte in de 48ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.