McClaren: 'Misser De Jong was cruciaal'

Reacties

Newcastle United-manager Steve McClaren wees na het 1-1 gelijkspel tegen Aston Villa met de beschuldigende vinger naar Siem de Jong. De tegenstander sloeg vlak na een misser van de Nederlander toe.

McClaren: 'Misser De Jong was cruciaal'

'We hadden drie uitgelezen mogelijkheden, maar de misser van Siem was cruciaal', begon McClaren zijn analyse bij Sky Sports. 'Twee minuten later maakte Villa gelijk, terwijl het 2-0 had kunnen staan.'

Door de 1-1 blijft Newcastle in de competitie steken op twee thuisoverwinningen in negen wedstrijden. Bij die twee zeges was Georginio Wijnaldum iedere keer de bepalende man. Tegen Norwich City scoorde hij vier keer (6-2) en tegen Liverpool had hij een aandeel in beide goals (2-0).

De ex-PSV'er verzuimde zich tegen Premier League-hekkensluiter Aston Villa tot matchwinner te kronen. 'Wijnaldum en Pérez kregen goede kansen, maar het was onze dag niet. De omstandigheden waren zwaar', doelde McClaren op de regenachtige omstandigheden in Newcastle. De Jong verontschuldigde zich op Twitter na het missen van de enorme kopkans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.