Mbappé wordt moe van kritiek en houdt iedereen in spanning

Reacties

Kylian Mbappé heeft voor de zoveelste keer een vaag antwoord moeten geven over zijn voetbaltoekomst. Media zitten achter het verhaal van een eventuele contractverlenging aan, maar de aanvaller van Paris Saint-Germain heeft nog geen beslissing gemaakt.

Mbappé wordt moe van kritiek en houdt iedereen in spanning
© Pro Shots

Met een contract dat volgend jaar afloopt wordt de situatie van een van de grootste talenten op de velden nauwlettend in de gaten gehouden. Mbappé had deze maand nog mee mogen doen op het EK Onder-21, maar heeft zijn land inmiddels al naar een WK-titel geleid.

Het is een publiek geheim dat de Europese top aast op de handtekening van Mbappé en dus krijgt de aanvaller in zowat elk interview wel vragen over zijn voetbaltoekomst. Ook tijdens de interlandperiode was het weer raak, tot frustratie van de 22-jarige. 'Als er nieuws was, had ik daar allang iets over gezegd. Dat beloof ik.'

Ook de Franse kritiek op zijn spel doet wat met Mbappé, zo vertelt hij bij RTL. 'Natuurlijk word ik er soms moe van. Voor spelers in het buitenland is het anders, zij komen alleen terug naar Frankrijk voor de interlandperiode. Ik niet, ik ben er altijd. Natuurlijk wordt er dan meer over mij gesproken.'

Voor Mbappé breekt de beslissende fase van het seizoen aan. Met Paris Saint-Germain moet hij zich richten op de titelstrijd en de clash met Bayern München en de Champions League, voor Frankrijk zal het vizier gaan op het EK deze zomer.

Paris Saint-Germain speelt dit weekend tegen Lille, dat als nummer twee van de Ligue 1 net zoveel punten heeft als de hoofdstedelingen. Daarna wacht dus de ontmoeting met Bayern München in de kwartfinale van de Champions League.

Ligue 1

Stand Ligue 1 2020/2021

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Lille
38
24
11
3
64-23
+41
83
2
PSG
38
26
4
8
86-28
+58
82
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.