Mbappé pakt hoofdrol bij PSG-primeur voor Simons

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zich zondag zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde in de strijd om de Coupe de France. De amateurs van Feignies-Aulnoye waren kansloos.

Mbappé pakt hoofdrol bij PSG-primeur voor Simons
© Pro Shots
Feignies Aulnoye
Feignies Aulnoye
0 - 3
PSG
PSG

Voor Xavi Simons was het een memorabele avond. De Nederlandse aanvaller kwam voor het eerst aan de aftrap bij PSG in een competitieve wedstrijd. Voor het Coupe de France-duel met het nietige Feignies-Aulnoye vormde hij de voorhoede met Mauro Icardi en Kylian Mbappé.

De laatste zette na ruim een kwartier de toon met een benutte strafschop, die was toegekend na een overtreding op de Franse international. Na een half uur was het de beurt aan Icardi om vanaf elf meter de score op te voeren na wederom een overtreding op Mbappé. Voor de Argentijn was het zijn eerste goal sinds 19 september.

In de tweede helft leek het kansloze Feignies-Aulnoye meer doelpunten te moeten incasseren, maar de schade bleef de schade beperkt tot de tweede goal van Mbappé. Simons maakte de negentig minuten vol.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.