Mbappé-nieuws maakt Tebas woedend: 'Net zo gevaarlijk als de Super League'

Reacties

La Liga-voorzitter Javier Tebas kan er met zijn hoofd niet bij dat Paris Saint-Germain de (financiële) kans krijgt om het aflopende contract van Kylian Mbappé te verlengen. Het laatste nieuws rond de superster is dat hij langer in Parijs blijft en daarna kroop Tebas in de pen.

Mbappé-nieuws maakt Tebas woedend: 'Net zo gevaarlijk als de Super League'
© Pro Shots

Op Twitter plaatste Tebas vraagtekens bij de deal die volgens diverse media binnenkort bekendgemaakt gaat worden. 'Wat PSG gaat doen met Mbappé na het lijden van 700 miljoen euro verlies in de afgelopen seizoenen en het hebben van meer dan 600 miljoen aan loonkosten, is een belediging voor het voetbal. El-Khelaïfi (de voorzitter van PSG, red.) is net zo gevaarlijk als de Super League.'

Dat juist de voorzitter van La Liga uithaalt als het gaat om financiën, komt niet onverwacht. In de Spaanse competitie gelden immers strikte financiële eisen, die bijvoorbeeld Barcelona hard troffen. Mbappé leek maandenlang hard op weg naar Real Madrid, maar na uitgebreid overleg met zijn familie zou de keuze toch op een langer verblijf bij PSG zijn gevallen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.