'Familie overtuigt Mbappé: Real Madrid grijpt alsnog mis'

Reacties

Aan een al bijna een jaar lang durend geruchtencircuit lijkt zaterdagavond eindelijk een einde te gaan komen. Kylian Mbappé gaat namelijk uitsluitsel geven over zijn toekomst. Real Madrid lijkt ondanks opzichtig geflirt nul op het rekest van de Fransman te krijgen.

'Familie overtuigt Mbappé: Real Madrid grijpt alsnog mis'
PSG
PSG
5 - 0
Metz
Metz

Diverse toonaangevende media zijn er inmiddels uit. Na afloop van het seizoensslot van Paris Saint-Germain zaterdagavond zegt Mbappé waar zijn toekomst ligt. En waar al het hele seizoen Madrid de bestemming leek, doemen steeds meer geruchten op dat de topschutter van de Franse competitie gewoon in Parijs blijft.

Volgens Sky Sports hebben diverse naasten van Mbappé zich gemengd in de overweging van de aanvaller om zijn toekomst te bepalen. Familieleden van de spits zouden hun voorkeur hebben uitgesproken voor een langer verblijf van Mbappé in eigen land. Dat is van grote invloed geweest op de uiteindelijke keuze van de 48-voudig international van Les Bleus.

Een mondeling akkoord ten spijt: Real Madrid grijpt er naast. De Koninklijke dacht Mbappé al met een been in Bernabéu te hebben staan, maar lijkt de aanvaller voorlopig niet in Madrid te kunnen verwelkomen. De aanbieding van Real Madrid was vrijwel identiek aan die van PSG, zei de moeder van Mbappé afgelopen week nog.

Om 21.00 uur vanavond trappen PSG en Metz af voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Enkel de topscorerstitel staat nog - toevallig voor Mbappé - op het spel. De spits verdedigt een voorsprong van twee doelpunten op Wissam Ben Yedder van AS Monaco. Na afloop zal definitief duidelijk worden welk shirt Mbappé volgend jaar draagt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.