Mbappé neemt al afscheid van Tuchel: 'We zullen je niet vergeten'

Reacties

Paris Saint-Germain heeft het nieuws over het ontslag van Thomas Tuchel niet naar buiten gebracht, maar de spelersgroep lijkt al meer te weten over het vertrek van de Duitse coach. Kylian Mbappé plaatste een boodschap op zijn social media, doelend op het einde van de samenwerking tussen de jongeling en Tuchel.

Mbappé neemt al afscheid van Tuchel: 'We zullen je niet vergeten'
© Pro Shots

'Het is jammer hoe de wetten in de voetballerij werken, maar niemand zal je vergeten hier. Je hebt prachtige momenten geschreven in de clubgeschiedenis, dankjewel trainer', plaatste Mbappé als tekst bij een foto van hem en Tuchel (zie foto onder).

Tuchel is sinds 2018 verbonden aan de club in Parijs en heeft nog een contract tot aan het einde van dit seizoen. De relatie tussen de coach en het clubbestuur is echter niet geweldig, daarnaast heeft Tuchel nog geen Europees succes kunnen schenken aan de clubeigenaren uit Qatar. In zijn eerste seizoen in Frankrijk werd Tuchel uitgeschakeld door Manchester United in de achtste finale, vorig seizoen was Bayern München te sterk in de eindstrijd. Dit voetbaljaar overleefde PSG de groepsfase, in de achtste finale is Barcelona de tegenstander.

Mede door de boodschap van Mbappé en de berichtgeving in toonaangevende media in Duitsland en Frankrijk lijkt het erop dat Tuchel het tweeluik met Barça niet gaat meemaken als coach van PSG. De momenteel clubloze Mauricio Pochettino lijkt de opvolger van Tuchel te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.