Mbappé grapt over prijskaartje, carrièreswitch Perisic

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mbappé grapt over prijskaartje, carrièreswitch Perisic

• Komt er nu wel of niet een toptransfer deze zomer voor Kylian Mbappé? Het wonderkind van AS Monaco weet het waarschijnlijk zelf ook nog niet. En als je dan toch in de wachtkamer zit, kun je beter maar met een knipoog reageren op alle geruchten. De nieuwe omslagfoto van de achttienjarige Fransman:

• Zo ben je nog linksbuiten van Internazionale en zo sta je in de zomermaanden met je voeten in het zand voor een potje beachvolleybal. Ivan Perisic bewijst behoorlijk veelzijdig te zijn. De Kroaat vertegenwoordigde donderdag zijn land bij een evenement van sponsor Swatch.

Feyenoord presenteert deze vrijdag zijn nieuwe thuisshirt en wil dat op een originele manier doen. Om het nieuwe tricot extra aandacht te geven trekken de Rotterdammers door het land om iedere provincie een shirt weg te geven. Gelukkig is er aan kameraden geen gebrek.

'We moeten vuil spelen. Vanaf het begin gaan we kleine overtredingen maken om de Spanjaarden het plezier in het voetbal te ontnemen.'
• Jong Spanje is tot nu toe ongenaakbaar bij het EK Onder-21, maar Max Meyer weet wel een manier om de ploeg af te stoppen. Dat belooft wat. Vrijdagavond wacht om 20.45 uur de finale tussen Duitsland en Spanje. (Marca en AS)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.