Mbappé deelt foto met overbodige PSG-spelers: 'Bomb squad'

Reacties

De lijst met spelers die op de nominatie staat bij Paris Saint-Germain om te vertrekken, is indrukwekkend. Deze week deelde Kylian Mbappé een foto op Instagram met alle spelers van de Parijse club die niet op trainingskamp zijn meegegaan naar Japan. De Franse sterspeler noemt het de bomb squad, wat zoiets betekent als team dat zo goed is, dat het oneerlijk is om tegen te spelen.

Mbappé deelt foto met overbodige PSG-spelers: 'Bomb squad'

Op de foto zijn vijftien spelers in beeld. Drie van hen wonnen ooit al eens het WK: Mbappé zelf, Leandro Paredes en Julian Draxler. Verder zien we nog Arnau Tenas, Colin Dagba, Nehemiah Fernandez-Veliz, Djeidi Gassama, Georginio Wijnaldum, Moutanabi Bodiang, Mathyas Randriamamy, Kenny Nagera, Abdou Diallo, Timothee Pembele, Edouard Michut en Vimoj Muntu Wa Mungu.

Ook Wijnaldum staat er dus tussen. De Nederlander werd een tijdje geleden gelinkt aan PSV en Inter Miami, maar inmiddels is het rustig rond de 32-jarige middenvelder.

Chelsea
De toekomst van Mbappé is nog onduidelijk. Een transfer naar Saoedi-Arabië lijkt het niet te gaan worden voor de 24-jarige aanvaller. Chelsea heeft zich volgens verschillende media weer gemeld voor Mbappé.

Mbappé zou wel oren hebben naar een transfer naar Chelsea en is bereid om te gaan praten, volgens het Spaanse Sport. De Fransman wil een eenjarig contract tekenen bij de club uit Londen, zodat hij in 2024 zelf kan kiezen naar welke club hij gaat. Chelsea zou de aanvaller dan weer voor langere tijd willen vastleggen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.