Mazzarri: 'Knap dat Inter alle doelpogingen heeft benut'

Napoli-coach Walter Mazzarri kan moeilijk leven met de nederlaag tegen Internazionale. Winnend trainer Andrea Stramaccioni is er na de thuiswinst op Napoli van zondag van overtuigd dat zijn ploeg van iedereen kan winnen.

Twee kansen leverden in de eerste helft twee goals op voor de ploeg van Stramaccioni. De thuisploeg won met 2-1. 'Knap dat ze al hun doelpogingen hebben benut', aldus het cynische commentaar van Napoli-trainer Mazzarri. 'De wedstrijd was tot het laatste fluitsignaal in evenwicht, dus dat is wat uiteindelijk het verschil heeft gemaakt.'

Met name met de manier waarop de eerste tegentreffer voor Napoli viel, kan Mazzarri moeilijk vrede hebben. 'We betalen de prijs voor het feit dat we niet opletten. Inter heeft meer ervaren spelers die gewend zijn topwedstrijden als deze te spelen. Wij moeten daar iets aan doen.'

De coach van Internazionale is vooral trots op zijn ploeg. 'Het is een belangrijke overwinning geweest, die laat zien dat we iedereen aankunnen. Stramaccioni vond met name dat Freddy Guarín, die de openingstreffer maakte, goed had gespeeld.

'Ik vroeg hem de eerste helft als aanvallende middenvelder te spelen. De tweede offerde hij zich voor het team op en moest hij vleugelmiddenvelder Juan Zúñiga dekken. Ik vind dat hij het goed gedaan heeft.'

Dat Internazionale nu met een punt voorsprong op Napoli de tweede plek bezet, zegt de maker van het tweede Inter-doelpunt Diego Milito niet zoveel. 'We zullen tot het einde van het seizoen met Napoli strijden om de bovenste plaatsen. Dat we deze wedstrijd hebben gewonnen, is daarom belangrijk.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.