Mazzarri hekelt aanhang: 'Beter niet meer thuis te spelen'

Reacties

Walter Mazzarri heeft zich na het gelijkspel bij Catania (0-0) onmogelijk gemaakt. En niet alleen vanwege de resultaten. De coach van Internazionale wijst een opvallende schuldige aan voor de slechte prestaties: namelijk de eigen supporters.

Mazzarri hekelt aanhang: 'Beter niet meer thuis te spelen'

'Deze week voelden de spelers de scepsis bij de fans. Ze zijn niet gewend aan deze druk en voelden het gebrek aan enthousiasme en waardering vanaf de tribunes. Het voelt bijna alsof we in een leeg stadion voetballen. Als de sfeer zo blijft kunnen we beter niet meer thuis spelen', liet Mazzarri weten.

'De spelers kunnen niet vrijuit spelen en maken verkeerde beslissingen door de druk van de tribunes. Als de fans willen protesteren moeten ze dat na het laatste fluitsignaal doen en niet tijdens de wedstrijd', aldus de 52-jarige Italiaan.

Inhaalrace
Inter is bezig aan een slechte reeks in de Serie A. In de laatste vijf competitieduels werd er één gewonnen. De derby tegen AC Milan (1-0) leverde de volle winst op, maar uit de daaropvolgende duels met Lazio (1-0), Chievo (1-1), Genoa (1-0) en Catania (0-0) werden slechts twee punten gepakt.

Bovendien maakte lnter maar twee doelpunten in de laatste vijf duels. En dat terwijl de ploeg van Mazzarri in het begin van dit seizoen de meest scorende club in de Serie A was. Met 23 punten achterstand op koploper Juventus behoort de titel niet tot de mogelijkheden. De achterstand op nummer drie (voorronde Champions League) Napoli is elf punten.

Een lastige opgave, maar niet onmogelijk. Om de inhaalrace in te zetten hoopt Mazzarri op nieuwe krachten. 'De club weet waar ik om heb gevraagd. Ik hoop dat de leiding daarin slaagt. Lukt dat niet, dan gaan we verder met de huidige spelersgroep.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.