Mascherano klaar met pamperen van talenten: schoenen poetsen en Engels leren

Reacties
Mascherano klaar met pamperen van talenten: schoenen poetsen en Engels leren
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Javier Mascherano was jarenlang een gewaardeerde kracht in de top van Europa. Bij Barcelona was het het slot op de deur van de Tiki Taka-machine van Pep Guardiola. Inmiddels is de Argentijn trainer van de grootste talenten van zijn land en hanteert hij een aantal strenge regels.

Mascherano staat aan het roer bij Argentinië Onder-20. Als gelouterde prof weet hij wat er gevraagd wordt in de top van het internationale voetbal. Buiten de overdracht van zijn voetbalkennis brengt hij zijn pupillen daarom wat extra discipline bij.

De regels van Mascherano zijn niet mals. De talenten moeten hun schoenen poetsen, eigen eten bereiden, de vaat opruimen, huiswerk maken en Engels leren. In de watten worden de Argentijnse talenten niet meer gelegd. En durf maar eens nee te zeggen tegen een 147-voudig international met 24 trofeeën in zijn prijzenkast.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.