Martínez is De Mol, worstelcarrière voor Norwich-cultspits

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Martínez is De Mol, worstelcarrière voor Norwich-cultspits

• Het besluit van bondscoach Roberto Martínez van België om Radja Nainggolan komende zomer níét mee te nemen naar het WK in Rusland is bij onze zuiderburen bepaald niet in goede aarde gevallen. Zo is er het vermoeden dat de Spaanse keuzeheer 'De Mol' is, terwijl er onder de supporters ook stemmen opgaan om de eerste tien minuten van de aanstaande oefenwedstrijd tegen Portugal te boycotten. Daarnaast verzamelden enkele Nainggolan-fans zich bij het bondsgebouw in Tubeke.

'We zijn hier toch niet bezig over Lionel Messi?'
• Overigens schreeuwt niet iederéén in België moord en brand. Analist en voormalig Ajax-spits Wesley Sonck vindt het ontbreken van Nainggolan bepaald geen halszaak. 'We moeten de mening van de coach toch gewoon respecteren? Als Radja niet geselecteerd wordt, dan is het zo. Misschien zijn wij het daar niet mee eens en misschien geloven sommigen de uitleg van de bondscoach niet, maar dat maakt niets uit.'

'Dit wordt misschien wel de moeilijkste finale die we de laatste jaren hebben gespeeld'
• Real Madrid staat aan de vooravond van de derde Champions League-finale op rij, en de vierde in de laatste vijf seizoenen, maar volgens trainer Zinedine Zidane wordt de eindstrijd van zaterdag de zwaarste. 'Liverpool heeft alles', oordeelt hij. 'We moeten niet denken dat zij zwakker zijn dan wie dan ook, want dat zijn ze niet. Het is een Engelse ploeg, dus ze zullen nooit opgeven.' Na gewonnen CL-finales tegen Atlético Madrid (2014 én 2016) en Juventus (2017) wordt de editie van 2018 volgens de Franse oefenmeester dan ook loodzwaar.

'Het gevaar van Real Madrid? Het probleem is eigenlijk dat ze allemaal fantastisch kunnen voetballen'
• Liverpool-verdediger Andy Robertson heeft Los Galácticos blijkbaar al tot in de puntjes geanalyseerd, zo blijkt uit zijn interview in The Guardian.

• Over de Champions League-finale gesproken: wie via ticketsite Stubhub kaartjes wil kopen, kan maar beter zijn spaarpot openbreken.

• Bij FC Emmen zijn ze voorlopig nog even niet uitgefeest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Als spits van Norwich City maakte Grant Holt in de Premier League vooral indruk met zijn fysiek, en dat gegeven lijkt hij nu te gaan uitbuiten. De bonkige aanvaller gaat aan de slag als professioneel worstelaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.