Martínez en Ronaldo zien Eriksen eerste United-goal maken

Reacties

Christian Eriksen en Lisandro Martínez hebben woensdag hun eerste minuten gemaakt in het shirt van Manchester United. Eriksen vierde zijn officieuze debuut zelfs met een goal. Cristiano Ronaldo was toeschouwer bij het besloten oefenduel met Wrexham United, de club die eigendom is van acteur Ryan Reynolds.

Martínez en Ronaldo zien Eriksen eerste United-goal maken
© Pro Shots

United won de oefenwedstrijd op het eigen trainingscomplex Carrington met 4-1. Veel is er niet bekend over de wedstrijd, die achter gesloten deuren werd afgewerkt en ook niet werd uitgezonden. Engelse media weten wel dat Eriksen de score opende en Martínez eveneens zijn eerste minuten maakte.

Veel aandacht was er ook voor Ronaldo, die woensdag toekeek bij het oefenduel van zijn club. De Portugese sterspeler miste tot nu toe de hele voorbereiding van United en meldde zich dinsdag pas weer. Ronaldo zou uit zijn op een vertrek en sprak dinsdag met manager Erik ten Hag. United oefent komend weekend nog tegen Atlético Madrid en Rayo Vallecano.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.