Martínez bang dat Belgische Premier League-spelers vermoeid zijn op WK

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Martínez bang dat Belgische Premier League-spelers vermoeid zijn op WK

'Hij is een fantastische speler. Ik heb nog steeds het gevoel dat hij één van de besten ter wereld kan worden. Je moet gewoon hard werken'
• Ashley Young neemt het in gesprek met de BBC op voor ploeggenoot Luke Shaw. De 22-jarige linksachter krijgt regelmatig publiekelijke kritiek van zijn manager José Mourinho en lijkt geen rol van betekenis meer te gaan spelen bij Manchester United. Young denkt dat zijn concurrent voor de linksbackpositie tóch een grote toekomst tegemoet gaat.

'Spelen in de Premier League maakt het pittig voor spelers om op hun best te zijn in landentoernooien'
Roberto Martínez maakt zich zorgen over de fitheid van zijn selectie op het WK komende zomer. Het merendeel van de Belgische nationale ploeg is actief in Engeland en speelt dus een karrevracht aan wedstrijden dit seizoen. Martínez hoopt dat sterspelers als Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in juni nog genoeg energie over hebben op het WK.

• Het is weer tijd voor de officiële bekendmaking van de diverse (uit)tenues. De Belgische bond kwam met de bevestiging van wat al rondzong op internet: De Rode Duivels worden kanariegeel als ze aantreden in hun uittenue.

• Ook de Duitse internationals hebben hun uittenue wereldkundig gemaakt. Het is een knipoog naar het verleden. In de halve finale van het WK in 1990 droeg Die Mannschaft een vergelijkbare uitrusting.

• De Nederlandse beloftes kregen maandag een bijzondere gast op bezoek. Kickbokskampioen Rico Verhoeven praatte met de spelers van Jong Oranje. En natuurlijk was er ook een stare down.

'Ik zeg niet alleen dat ik de beste ben, ik laat het ook zien. Ik wil deze prijs opdragen aan mijn vier kinderen. Dat is een ander record, drie kinderen in drie maanden.'
Cristiano Ronaldo kreeg maandag de prijs voor Portugees Voetballer van het jaar. In zijn dankwoord verwees hij ook naar zijn prestaties buiten het veld.

• Voor een zege is veel geoorloofd, zo ook in Chili. Jean-David Meneses koos voor het misleiden van de scheidsrechter. De aanvaller van Conception voerde een zeer fraai theaterstukje op. Na zijn duel met de onzichtbare vijand kreeg hij waarvoor hij ging: een strafschop. Colo Colo was het slachtoffer, want Fernando Manríquez benutte de penalty en besliste zo de wedstrijd in het voordeel van Conception (2-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik snap niet waarom grotere clubs in Nederland nog niet hebben toegeslagen. Deze man is net zo goed en gedreven als Edwin van der Sar.'
Romeo Castelen durft het aan om zijn VVV-Venlo-collega Lars Unnerstall in één adem te noemen met een van de grootste Nederlandse goalies aller tijden. (de Volkskrant)

Javi Martínez heeft een onderonsje met de Bayern München-mascotte Berni, die ook weet hoe je iemand een panna kan geven.

'Paulo heeft alle tijd om mij te passeren. Ik moet ook zeggen dat hij op dat punt goed bezig is.'
Alessandro Del Piero staat derde op de eeuwige ranglijst van meest succesvolle vrije-trappennemers in de Serie A-lijst. De Juventus-legende heeft er geen moeite mee als Paulo Dybala hem die plek achter Sinisa Mihajlovic en Andrea Pirlo (beiden 28 keer raak uit een vrije trap) afneemt. (UEFA.com)

'We zaten bij de fysio en er was nieuws op televisie. Zlatan vroeg me het te vertalen, omdat het iets over hem was. Dus ik legde uit dat ze vertelden dat Zlatan de koning was van Parijs. Ik dacht dat hij blij zou zijn. Maar dat was niet het geval. Hij werd erg boos en schreeuwde me toe: ''What the fuck? Ik ben niet de koning, ik ben god."'
• Voormalig teamgenoot Benjamin Stambouli doet een boekje open over het bijzondere gedrag van Zlatan Ibrahimovic in diens tijd bij Paris Saint-Germain. (Daily Mail)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.