Marsman krijgt de kans in doel Feyenoord tegen Rangers

Reacties

Nick Marsman staat donderdagavond in de basis bij Feyenoord in de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC. De 29-jarige doelman krijgt van trainer Dick Advocaat de kans omdat zowel Kenneth Vermeer als Justin Bijlow door een blessure niet inzetbaar is.

Marsman krijgt de kans in doel Feyenoord tegen Rangers
© Pro Shots

Marsman beleeft tegen Rangers zijn debuut voor Feyenoord. In de zomer arriveerde hij transfervrij in De Kuip, als derde doelman achter Vermeer en Bijlow. Advocaat ziet zich nu genoodzaakt Marsman voor de leeuwen te gooien in de Europese ontmoeting, die om 18.55 uur van start gaat.

Achter Marsman zit Elber Evora op de bank als achtervang. De twintigjarige Kaapverdiaan wacht nog op zijn officiële debuut voor Feyenoord. Nicolai Jørgensen ontbreekt in de ontmoeting met The Gers: hij is niet op tijd hersteld om minuten te kunnen maken. 

De defensie vóór Marsman bestaat donderdag uit Lutsharel Geertruida, Eric Botteghin, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Op het middenveld opteert Advocaat voor Jens Toornstra, Orkun Kökçü en Leroy Fer. In de aanval verschijnen Steven Berghuis, Luis Sinisterra en Sam Larsson aan de aftrap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer N. Marsman
Meer over N. Marsman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.