Marseille wil spits Borriello van AS Roma verlossen

Olympique Marseille wil Marco Borriello van AS Roma overnemen. De Fransen zoeken een spits, terwijl de Italiaanse aanvaller in Rome geen speeltijd toebedeeld krijgt.

Marseille wil spits Borriello van AS Roma verlossen

Marseille-trainer Didier Deschamps moet in januari en februari de Ghanese broers André en Jordan Ayew missen, omdat zij met hun land deelnemen aan het toernooi om de Afrika Cup. Een andere aanvaller, André-Pierre Gignac, is uit de gratie geraakt bij de oefenmeester. Loïc Rémy is de enig overgebleven aanvaller in de selectie van de Fransen, die zich geplaatst weten voor de achtste finale van de Champions League.

Borriello zit bij AS Roma op een dood spoor. Trainer Luis Enrique ziet de spits niet als een serieuze optie. Afgelopen zomer toonde Paris Saint-Germain interesse in Borriello, maar toen hielden de Romeinen de speler aan zijn contract.

Olympique Marseille is nu op zoek naar de financiële middelen om de Italiaan naar Frankrijk te halen. De club hoopt daarbij op de verkoop van Lucho González. Wellicht dat de Argentijn in een deal met Roma betrokken wordt, maar ook clubs als Olympiakos Piraeus, Everton en Fiorentina willen de Argentijn in de winterstop aantrekken. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's