Marquinhos maakt eind aan alle geruchten met nieuw contract

Reacties

Marquinhos speelt ook de komende jaren voor Paris Saint-Germain. De verdediger heeft zaterdagochtend zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, met een looptijd van vijf jaar.

Marquinhos maakt eind aan alle geruchten met nieuw contract

De 23-jarige Marquinhos wordt eigenlijk elk seizoen in verband gebracht met een vertrek bij PSG en dat was de afgelopen maanden niet anders. Real Madrid, Barcelona, Juventus, Chelsea, Manchester United en Manchester City; allen zouden ze op de komst van de Braziliaanse international azen.

Voorlopig gaat Marquinhos echter nergens heen. Met zijn nieuwe contract tot medio 2022 geeft de mandekker een duidelijk statement. De twaalfvoudig Braziliaans international begint alweer aan zijn vijfde seizoen in de Franse hoofdstad. PSG nam hem medio 2013 voor ruim dertig miljoen euro over van AS Roma.

'Ik ben altijd trots geweest op het feit dat ik voor PSG speel en dat ik nu mijn contract verleng laat alleen maar zien hoe betrokken ik ben bij deze club. Ik voel me hier zeer goed en wil nog vele titels winnen. Ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen', aldus Marquinhos. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.