Márquez komt eerder dan hij had gewild met verklaring over vertrek bij NEC

Reacties

Maandag werd bekend dat NEC-verdediger Iván Marquez de deur van De Goffert na dit seizoen achter zich dicht gaat trekken. De Spanjaard en zijn werkgever werden het oneens over een nieuwe verbintenis, waarna de Nijmeegse club duidelijkheid gaf.

Márquez komt eerder dan hij had gewild met verklaring over vertrek bij NEC
© Pro Shots

De verdediger komt nu met een verklaring op zijn Twitter-account. Liever, zo vertelt hij, had hij deze mededeling over de laatste weken van de competitie heen getild, maar de verklaring van zijn broodheer noopte hem klaarblijkelijk tot een reactie. 'Ik had dit liever aan het eind van het seizoen gemeld, maar we hebben nog een belangrijk doel dit seizoen waar ik voor honderd procent bij betrokken ben', aldus Márquez.

'Ik wilde hier echt blijven. Ik ben hier heel blij, ik voel me enorm geliefd en als ik dit logo kus is dat omdat ik dat zo voel. Het spijt me dat ik vertrek, maar ik respecteer dat de club me niet het contract aanbiedt dat ik, naar mijn mening, waard ben, gelet op mijn prestaties en betrokkenheid vanaf de eerste dag', neemt de Spanjaard alvast een voorschot op zijn afscheid.

'Ik hoop dat ik ooit terug kan komen, ik zal deze fans en dit team altijd in mijn hart houden. Bedankt voor jullie voortdurende support. Laten we de play-offs gaan halen!', noemt Márquez de missie die hij en de andere spelers samen met coach Rogier Meijer heeft voor de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dan moet NEC de achtste plek veroveren. Daartoe zijn punten nodig, om te beginnen zondag op bezoek bij het door degradatie bedreigde FC Emmen. Voor volgend seizoen heeft NEC recent Bart van Rooij wél binnenboord weten te houden. Met Souffian El Karouani wordt nog gesproken.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.