Marí plaatst foto vanuit ziekenhuis: 'Het gaat gelukkig relatief goed'

Reacties

Pablo Marí heeft van zich laten horen na de steekpartij die donderdagavond plaatsvond. De verdediger werd neergestoken in een supermarkt in een voorstad van Milaan en moest een operatie ondergaan. Vanuit het ziekenhuis laat hij weten dat het naar omstandigheden goed gaat.

Marí plaatst foto vanuit ziekenhuis: 'Het gaat gelukkig relatief goed'
© Instagram Pablo Marí

'De gebeurtenissen van gisteren zijn ons zwaar gevallen, maar we willen duidelijk maken dat het gelukkig relatief goed met ons allemaal gaat', schrijft Mari bij een foto vanuit zijn ziekenhuisbed, waarop hij te zien is met zijn vrouw. 'We willen iedereen bedanken voor de mooie steunbetuigingen en alle liefde die we ontvangen.'

'Daarnaast willen we onze condoleances uitspreken en sterkte wensen aan de familie en vrienden van de overleden persoon. We hopen dat alle gewonden spoedig herstellen', schrijft Mari tot slot. Bij de steekpartij zou een kassamedewerker zijn overleden. De politie heeft een verdachte gearresteerd.

Marí moest geopereerd worden aan twee spieren in zijn rug. De verdediger staat naar verwachting zeker twee maanden buitenspel. AC Monza, de club die de verdediger dit seizoen huur van Arsenal, heeft inmiddels om uitstel van de competitiewedstrijd tegen Bologna van maandag gevraagd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.