Marcelo is na zeventien jaar weer thuis en tekent bij Fluminense

Reacties

Marcelo heeft na zijn transfervrije vertrek bij Olympiakos Piraeus niet lang zonder club gezeten. De vijfvoudig Champions League-winnaar keert na zeventien jaar terug bij zijn oude liefde Fluminense.

Marcelo is na zeventien jaar weer thuis en tekent bij Fluminense
© Pro Shots

Marcelo begon zijn carrière bij de club uit Rio de Janeiro, maar speelde maar een seizoen in de hoofdmacht. Real Madrid had genoeg gezien en haalde de talentvolle Braziliaan voor minder dan tien miljoen euro naar de Spaanse hoofdstad. Bij Real groeide Marcelo uit tot een clubicoon. In september vorig jaar streek hij neer bij Olympiakos, maar dat avontuur werd voor de 34-jarige routinier niet wat hij ervan gehoopt had.

Marcelo liet vorige week zijn contract verscheuren en heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een contract bij Fluminense. De viervoudig landskampioen bereidt zich voor op de start van de Braziliaanse competitie. De eerste speelronde in de Série A staat halverwege april op het programma. 'Terug naar waar het allemaal is begonnen', schrijft de 58-voudig international op zijn social media

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.