Maradona komt met verklaring na bizar gedrag op tribune

Reacties

Er viel genoeg te beleven op het veld tijdens het cruciale WK-duel tussen Argentinië en Nigeria (2-1), maar toch kreeg Diego Maradona het weer eens voor elkaar dat de schijnwerpers voor een deel ook op hem gericht stonden. De Argentijnse legende (57) heeft nu een verklaring gegeven voor zijn bizarre gedrag op de tribune.

Maradona komt met verklaring na bizar gedrag op tribune

Maradona is al het hele WK een opvallende toeschouwer tijdens de wedstrijden van Argentinië, maar maakte het dinsdagavond in Sint-Petersburg wel erg bont. Zo stond de wereldkampioen van 1986 te dansen met een Nigeriaanse fan, vierde hij het winnende doelpunt van Marcos Rojo met twee opgestoken middelvingers en viel hij tot slot in slaap.

Na afloop van de wedstrijd moest Maradona zo ongeveer gedragen worden om zijn plek op de tribune te verlaten en moest hij, zo bleek uit foto's op social media, worden behandeld door mensen van de EHBO. Sommige Argentijnse media meldden zelfs dat Pluisje naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het zorgde voor de nodige ophef en speculaties op social media.

Diego Maradona tijdens het WK-duel tussen Argentinië en Nigeria.
Diego Maradona tijdens het WK-duel tussen Argentinië en Nigeria.

Van de insinuaties over alcohol -of drugsgebruik is echter niets waar, verzekert Maradona woensdagnacht in een post op Instagram. 'Ik wil iedereen laten weten dat het goed met me gaat en dat ik niet in het ziekenhuis ben opgenomen. In de rust van de wedstrijd tegen Nigeria deed mijn nek erg veel pijn en had ik last van een evenwichtsstoornis. '

Maradona, eerder tijdens dit WK uitermate kritisch op de Argentijnse ploeg, voegt eraan toe dat een arts hem had onderzocht en hem aanraadde het stadion in de rust te verlaten, maar dat was geen optie voor hem. 'Ik wilde blijven omdat alles nog op het spel stond voor ons. Hoe kan ik dan vertrekken? Een kusje voor iedereen. Bedankt voor de steun.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.