Maradona ergert zich kapot aan geruchten over gezondheid

Reacties

Diego Maradona ontkent in alle toonaarden dat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer, zoals enkele Argentijnse media meldden.

Maradona ergert zich kapot aan geruchten over gezondheid

Eerder deze maand werd bekend dat Maradona zijn taken neerlegt als trainer van het Mexicaanse Dorados de Sinaloa. Zijn advocaat meldde dat de icoon zich wilde focussen op zijn gezondheid, waarmee hij bedoelde dat Maradona operaties aan zijn knie en schouder moet ondergaan.

Dat verhaal kwam alleen niet heel goed over. Volgens enkele Argentijnse media zou Maradona er veel erger aan toe zijn, hetgeen de voormalige stervoetballer wil rechtzetten.

'Ze liegen', foetert Maradona in een video op Instagram. 'Ze zeggen zelfs dat ik lijd aan de ziekte van Alzheimer, maar ze weten niet wat dat betekent. Mensen met deze ziekte komen te overlijden, maar ik ga niet dood. Dit is niet bepaald journalistiek, maar eerder een manier om iemand neer te slaan.'

De 58-jarige Maradona was gedurende negen maanden actief als trainer van Dorados de Sinaloa, waarmee hij net geen promotie afdwong naar het hoogste niveau.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.